Корейська компанія готує серйозного конкурента легендарному Mercedes-AMG S63 (Фото)

Компанія Genesis активно розвиває свій новий люксовий підрозділ Magma, презентуючи концепти та серійні автомобілі. Останні новини з Кореї вказують на те, що Genesis готує новий великий концепт “Магма”.

Про дизайн концепту поки що немає інформації, але за розмірами він буде схожий на Genesis G90. Інженери компанії розробляють спеціальне шасі, яке забезпечить спортивну динаміку керування для великого автомобіля.

Якщо проект “Магма” буде успішним, подібний підхід можуть застосувати до майбутніх високопродуктивних седанів та позашляховиків преміального бренду Hyundai Group. Поки що невідомо, який силовий агрегат буде використовуватися в цьому концепті, але високопродуктивна електрифікована установка виглядає найбільш вірогідною.

Genesis вже підтвердила плани з інтеграції гібридної технології у свою лінійку. Наприклад, гібридний V6 в концепті Gran Racer Vision GT видавав 1540 к.с., і навіть частина цієї потужності в моделі “Магма” зробила б її привабливою.

Таким чином, новий концепт “Магма” може стати серйозним конкурентом для моделей на кшталт Mercedes-AMG S63 E-Performance.