Оновлений Mitsubishi Outlander продемонстрували на тизерах (Фото)

Mitsubishi готується до запуску оновленого гібридного Outlander, який надійде в продаж у Японії цієї осені з безліччю оновлень. Зовні кросовер матиме «більш витончене обличчя», хоча зміни будуть відносно незначними. Новий варіант кольору Moonstone Grey Metallic і 20-дюймові двоколірні диски додадуть свіжості зовнішньому вигляду.

Салон Outlander обіцяє значно покращену якість, зокрема вентильовані напіванілінові шкіряні сидіння та нову 12,3-дюймову інформаційно-розважальну систему, яка замінить попередні дисплеї на 8 і 9 дюймів. Mitsubishi об’єдналася з Yamaha для створення аудіосистеми преміум-класу, яка включатиме стильні решітки динаміків і налаштування «чотирьох реалістичних звуків».

Кросовер буде оснащений новою батареєю, яка суттєво збільшить запас ходу електромобіля. Mitsubishi також натякає на вищу потужність, що забезпечить «потужне та плавне прискорення». Очікується також доопрацьована підвіска та переналаштована система рульового управління для покращення комфорту їзди.

Теперішня модель Outlander має 2,4-літровий двигун, два електромотори та акумулятор ємністю 20 кВт·год, що забезпечує комбіновану потужність 248 к.с. та запас ходу лише на електриці 61 км. Усі подробиці про нову модель будуть оприлюднені найближчими тижнями.

Джерело carscoops.com