Нова інформація про електричну версію Audi Q6

Електричний Audi Q6 вийде в 2018 році на автомобільний ринок світу. Новий позашляховик буде побудований на основі представленого Audi e-tron quattro і зможе без підзарядки проїхати біля 500 кілометрів, пише comandir.com.

Німецька компанія Audi має намір заповнити нішу між позашляховиками Audi Q5 і Audi Q7 новим електричним кросовером, який буде побудований на бельгійському заводі Audi Brussels і буде використовувати всі провідні технології концерну VW Group.

Найімовірніше, автомобіль буде комплектуватися новими бензиновими і дизельними двигунами компанії, які вже продемонстровані на старшій моделі Q7.

Всередині автомобіля з’явитися повністю віртуальний кокпіт, що буде складатися з безлічі OLED-дисплеїв.
Також заради виробництва нового автомобіля німецький «володар кілець» справить рокіровку на заводах компанії, що додатково «вдарить» по кишені концерну. Але менеджери очікують високих продажів нового кросовера.

Також від компанії очікують спортивну версію кросовера RS або ж мене потужної S.

Разом з цим, компанія планує в найближчому майбутньому розширити модельний ряд компанії і зайняти лідерське місце в сегменті преміальних авто. Разом з Q6, Audi може вивести на ринок модель Q2 і компактний хетчбек Audi A2, в перспективі компанії також флагманський позашляховик Q9.


Не пропустіть