На український ринок вийшла нова модель авто (фото)

Компанія «Богдан-Автотрейд» – офіційний дистриб’ютор автомобілів JAC в Україні анонсує презентацію нового пікапа JAC T8, яка відбудеться 5 вересня в Києві. Модель вже доступна в офіційній дилерській мережі JAC за спеціальною вигідною ціною 608 000 грн. за максимальну комплектацію.

Спроектований на базі новітньої міжнародної платформи 8-го покоління, JAC Т8 уособлює в собі сучасні тенденції виробництва пікапів та представляє найвищий рівень Made in China.  Пікап JAC T8 охоплює повний спектр оновлення в стилі, потужності, безпеці та комфорті. Поєднуючи  розкішний дизайн SUV та продуктивність комерційного автомобіля JAC T8 створений і для комфортного життя, і для ефективної роботи.

Розроблений в італійському науково-дослідному інституті JAC, дизайн Т8 виражає красу позашляхових моделей JAC і підкреслює новий ексклюзивний стиль пікапа.

Містка вантажна платформа розміром 1520ммх1520ммх470мм, яка може перевозити до 900 кг, пропонує нові можливості для різноманітних навантажень та перевезень.

В залежності від комплектації JAC T8 оснащується 2.0-літровим бензиновим або дизельним двигуном. В цей час застосування новітньої технології забезпечує таку ж потужність і крутний момент, як і традиційний 2,5-літровий двигун. Високоефективний 2.0-літровий дизельний двигун генерує максимальну потужність 139 к.с. і максимальний крутний момент 320 Нм. Тим часом технологія турбоннаддува і система Common Rail подбає про оптимізацію витрат палива і зниження рівня шуму.

Окрім гідних ходових характеристик, цей сучасний пікап володіє дуже міцною сталевою рамою та повним спектром інтелектуальних систем безпеки. В залежності від комплектації автомобіль оснащується ABS + EBD, системою курсової стабілізації ESC, камерою кругового огляду 360 градусів, TPMS, cистемою допомоги при старті руху на підйомі HАC, двома подушками безпеки та системою попередження про виїзд зі смуги руху (LDW).


Не пропустіть