Volkswagen виводить на ринок найдешевший седан Jetta VA3 (Фото)

Восени поточного року бюджетний суббренд Volkswagen виведе на ринок найдешевший седан Jetta VA3. Напередодні на офіційному сайті марки з’явилися перші відомості про модель, а портал Autohome оприлюднив перші “живі” знімки товарного авто.

Фактично Jetta VA3 є перелицьовану версію VW Polo у версії седан. Новинка, як і “донор”, побудована на вдосконаленій платформі PQ25.

Зовнішніх відмінностей між моделями мінімум: седан Jetta має лише інший дизайн “передка” і інші ліхтарі. При цьому габарити машин ідентичні: довжина – 4 501 мм, ширина – 1 704 мм, висота – 1 469 мм, відстань між осями – 2 604 мм.

Оформлення салонів теж практично повністю збігається. До речі, для Jetta VA3 доступно 4 різні комплектації. “Четирьохдверка” в базовому виконанні може похвалитися: світлодіодними ДХВ, колісними дисками на 14 дюймів, антипробуксовочною системою, асистентом при підйомі, двома “ейрбегами”, кондиціонером і штатною магнітолою.

Топовим модифікаціям покладаються: круїз-контроль, інформаційно-розважальний комплекс з сенсорним екраном, люк на даху, “клімат”, бічні подушки і шторки безпеки, а також оббивка сидінь шкірою, функція підігріву передніх крісел і 15-дюймові диски.

Для оснащення новинки використовують 1,5-літровий бензиновий атмосферний двигун MPI серії EA211, який забезпечує віддачу в 112 к.с. (Піковий крутний момент 145 Нм). Він поєднується з 5МКПП або 6АКПП.

За попередніми даними, Jetta VA3 стане найдоступнішим седаном марки з базовим цінником менше 65 000 юанів ($9100).


Не пропустіть