Екстремально розкішний Mercedes-Maybach S600 Pullman показався на тестах

Величний Mercedes-Maybach S600 Pullman був помічений на дорогах Німеччини, виглядаючи надзвичайно масивно в порівнянні зі звичайними автомобілями.

Це той же автомобіль, що був помічений в минулому році і, швидше за все, Mercedes-Benz виконує завершальні корективи перед початком поставокfvb VIP-споживачам. Хоча, модель була представлена ​​майже рік тому, досі немає інформації про цінову політику флагманської моделі концерну Daimler. Тим не менш, як очікується, топова броньована версія коштуватиме приблизно 1 млн. доларів.

У порівнянні з Mercedes-Maybach S-Class, версія Pullman на 1 053 мм довше, володіючи значною колісною базою 4418 мм. Ви можете бачити величезні розміри прототипу на тлі четвертого покоління VW Golf.

Лімузин отримав кращий інтер’єр з пропонованих Daimler, що включає розважальну систему для задніх пасажирів з 18,5-дюймовим екраном. Там встановлено два представницьких крісла, які відкидаються до 43,5 градусів і обладнаних підставкою для ніг з електрприводом. До них «обличчям» встановлено два відкидних місця і вікно-роздільник, кероване електронікою і воно за допомогою одного натискання може переходити з прозорого стану в непрозоре (і навпаки).

Під капотом встановлений потужний 6,0-літровий бітурбо V12, що розвиває 523 к.с. і 830 Нм крутного моменту. Детальна інформація про продуктивність не представлена, але вона, насправді, не має значення, оскільки Daimler описує модель як «екстремально ексклюзивну і розкішну».


Не пропустіть