Volkswagen презентував новий кросовер за $13 тисяч (фото)

Нагадаємо, Jetta – це окремий бренд, створений Volkswagen для продажу в Китаї бюджетних автомобілів. Спільне підприємство FAW-Volkswagen уже вивело на місцевий ринок компактний кросовер Jetta VS5 і седан VA3, тепер до них приєднався паркетник Jetta VS7, презентація якого відбулася на автосалоні в Гуанчжоу.

По суті новинка являє собою подовжену версію кросовера VS5, який в свою чергу розроблений на тій же архітектурі, що і модель Skoda Karoq. Довжина VS7 становить 4624 мм, ширина – 1841 мм, висота – 1633 мм, а відстань між осями сягає 2730 мм. У дизайні новинки застосували більшість рішень від «молодшого брата». При цьому VS7 має оригінальні бампери і модернізовану лінію скління.

Всередині автомобіля блок управління кліматичною установкою повністю сенсорний, замість механічного гальма стоянки з’явилася клавіша електроприводу, а в список опцій додані панорамний дах, камери кругового огляду і світлодіодні фари. Однак приладова панель виключно аналогова, з простим монохромним екраном по центру.

Під капотом Jetta VS7 знаходиться 1,4-літровий турбодвигун, який видає 150 к.с. У парі з мотором працює 6-ступінчаста автоматична коробка передач Aisin. При цьому повний привід не доступний навіть опціонально.

На китайський ринок новинка вийде у грудні поточного року. За попередньою інформацією, стартова вартість кросовера складе 92,8 тис. юанів, це трохи більше 13 тисяч доларів.


Не пропустіть