Стали відомі офіційні подробиці про новий SUV Skoda VisionS

На Женевському автосалоні 2016 SKODA представить шоу-кар VisionS, елементи якого будуть втілені в новому SUV чеського автовиробника. Концепт являє собою ідеальне поєднання естетики, потужності і функціональності. За останні роки SKODA повністю оновила і розширила свій модельний ряд. Наступним етапом стане розширення лінійки SKODA в сегменті позашляховиків, пише autoconsulting.com.ua.

SKODA вперше заявила про новий вектор розвитку дизайну марки в 2014 році, представивши концепт VisionC.

VisionS (S – позначення класу SUV) демонструє елементи виконання майбутнього SUV від SKODA, який стане більший успішного SKODA Yeti. Значні габарити відразу привертають увагу до нового концепту на дорозі: його довжина становить 4,7 м, ширина – 1,91 м, а висота – 1,68 м. Інтер’єр відрізняється традиційною для SKODA місткістю, популярною серед клієнтів марки: SKODA VisionS пропонує три ряди сидінь і при цьому забезпечує достатньо простору для комфортного розміщення шести пасажирів.

Екстер’єр концепту VisionS відображає новий емоційний заклик бренду: чіткі грані і гострі лінії формують експресивний силует автомобіля, а кристалічні елементи надають додаткові акценти. Дизайн капота заснований на креативному використанні пластичних елементів: фактурні лінії плавно спускаються вниз, з’єднуючись у логотип бренду. Широка решітка радіатора і чотири завужені світлодіодні фари задають стиль передньої частини автомобіля, підкреслюючи його позашляховий характер. Вид збоку також підкреслює енергійний характер VisionS.

Чітка лінія торнадо проходить по всій довжині потужного кузова автомобіля, а незграбні колісні арки доповнюють позашляхові акценти. Контур крил і лінії дверей утворює глибоку виїмку над порогами. Похилий дах з довгим спойлером і втягнутою задньою частиною створюють відчуття динаміки, навіть коли автомобіль нерухомий. Задня частина VisionS відрізняється відточеним скульптурним дизайном. Потужний дифузор примикає до великих вихлопних труб, надаючи позашляховику вражаючий зовнішній вигляд. Логотип SKODA і завужені задні фари з ретельно окресленими кристалічними елементами розташовані під зниженням заднім склом. Характерні для SKODA С-подібні обриси простежуються в усьому образі автомобіля – від задніх фар до плоских відбивачів на бампері.


Не пропустіть