Відроджена Toyota Supra готується до старту продажів (Фото)

Toyota Supra – одна з найбільш очікуваних відроджених моделей японського бренду. Ні для кого не є секретом подробиці про специфікації новинки, в тому числі фактичні показники продуктивності, інформація про співпрацю з BMW, а також те, що модель, в залежності від ринку, буде доступна з чотири- і шестициліндровими двигунами.

Згідно з останньою публікацією зарубіжного видання, дебютує на ринку США варіант з чотирма циліндрами. У своєму недавньому інтерв’ю на автосалоні в Чикаго Ед Лаукс, віце-президент Toyota з маркетингу, розповів про можливості того, що початкова версія Supra дійсно добереться до Сполучених Штатів. Для більш докладної інформації, за його словами, потрібно дочекатися наступного тижня.

Тепер є два типи 2,0-літрових двигунів з турбонаддувом для Toyota Supra в залежності від обраного ринку. Є той, який видає 194 кінських сили і той, який налаштований на більш високі 255 кінських сил. На думку експертів, США отримає двигун з більш високими характеристиками, подібний до того, що використовує BMW Z4 s30i.