Jeep Wrangler обзавівся спецверсією для суворого бездоріжжя (Фото)

Компанія Mopar продемонструвала обмежене видання Jeep Wrangler під найменуванням JPP 20. В екстер’єрі позначилися нові бічні дзеркала, трубчасті двері, захист для порогів, силовий бампер, предмети буксирування – вушка і лебідка.

Jeep Wrangler JPP 20 базується на версії Wrangler з 4 дверима. Візуально авто відрізняється наявністю трубчастих дверей, нових зовнішніх дзеркал, дрібнопористого м’якого даху і бічного захисту порогів із сталевих пластин, що мають поліуретанове покриття Durabull.

У Wrangler JPP 20 допоміжні перемикачі в салоні для підключення навісного обладнання та 240-амперний генератор змінного струму. Пропонуються ліфт-набір підвіски, світлодіодні «люстри» і 5 варіантів коліс. В салоні, оббитому шкірою Katzkin Tuscany, варто відзначити наявність інформаційно-розважального комплексу Uconnect з Apple CarPlay і Android Auto.

Позашляховик обмежений серії можна замовити з будь-яким силовим агрегатом: «турбочетвіркою» (272 к.с. і 400 Нм) з гібридною системою eTorque об’ємом 2,0 літра, дизелем V6 3.0 EcoDiesel (264 к.с. і 599 Нм) і бензиновим V6 3.6 Pentastar (289 к.с. і 352 Нм). Всі двигуни функціонують в зв’язці з 8-ступінчастою АКПП.

Тираж Wrangler JPP 20 обмежать 2020 модельним роком. Дилери стануть приймати замовлення в другій половині, а дебютні автомобілі з’являться в шоу-румі влітку. Ціну повідомлять пізніше. В Америці вартість простого Wrangler стартує від 28 295 доларів.


Не пропустіть