Позашляховик Beijing Auto BJ40L засвітився на чергових тестах в Китаї (ФОТО)

Автомобільні папараці з Китаю знову помітили новий позашляховик під назвою Beijing Auto BJ40L під час проходження дорожніх тестів. Фотографії з’явилися на сторінках місцевих інформаційних видань, пише gogetnews.info

Китайські фотошпигуни знову зняли новий позашляховик Beijing Auto BJ40L на автомобільних трасах країни під час тест-драйву. Раніше дата виходу новинки постійно відкладалася, однак зараз виробник офіційно оголосив, що старт продажів намічений на весну поточного року, відразу після офіційної презентації на Пекінському автосалоні. В підкапотному просторі новинка отримала бензиновий двигун з продуктивністю 204 кінських сил, а також 2,3-літровий мотор з потужністю 250 к.с.

У парі з мотором працюватиме 6-ступінчаста автоматична коробка передач, точна дата появи автомобіля в дилерських центрах Піднебесної залишається невідомою. Стандартна модифікація Beijing Auto BJ40L на даний момент коштує 146,8 тисячі юанів (1,7 мільйона рублів), найдорожча версія обійдеться в 176,8 тисячі юанів, що дорівнює 2,051 мільйона рублів.