Suzuki представила гібридний хетчбек Swift Sport (Фото)

Японська компанія Suzuki презентувала гібридну версію моделі Swift під назвою Sport Hybrid.

За попередньою інформацією, продажі гібридного виконання зазначеного транспортного засобу будуть запущені в кінці квітня. Точних відомостей про вартість новинки поки що немає.

Автомобілю надає руху 4-циліндровий двигун об’ємом 1,4 літра, оснащений 48-вольтним стартер-генератором і компактним літій-іонним акумулятором. Виробник стверджує, що доповнення додають всього лише 15 кг до стандартної ваги моделі Swift Sport. Рівень потужності агрегату становить 127 кінських сил. Мотор працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Привід автомобілю належить передній.

До 100 кілометрів на годину транспортний засіб розганяється за 9,1 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає приблизно 210 кілометрів на годину.

Машина оснащується 17-дюймовими легкосплавними колісними дисками, шкіряним спортивним кермом і заднім склом. Крім того, транспортний засіб має світлодіодні фари, передні протитуманні фари, автоматичний кондиціонер, адаптивний круїз-контроль, систему допомоги при русі по смузі і стереосистему з шістьма динаміками.


Не пропустіть