Названі найяскравіші автомобільні новинки року

Іноземні журналісти склали рейтинг найбільш пам’ятних автомобільних новинок року.

У список яскравих новинок автомобільного світу увійшов електрокар Porsche Taycan, найпотужніша версія якого набирає першу «сотню» за 2,8 секунди. Дальність ходу автомобіля складає близько 420-450 км.

Також в даному рейтингу опинився і Tesla Roadster, який на одній зарядці зможе проїхати до 1000 Км. Максимальна швидкість електромобіля буде досягати 400 км/год, а від нуля до ста він здатний прискорюватися за 1,9 секунди.

Ще однією пам’ятною новинкою став седан Alfa Romeo Giulia GTAm, потужність якого становить 540 к.с.. Незважаючи на спортивний характер, автомобіль має право їздити по дорогах загального користування.

Не можна пройти і повз гіперкара Bugatti Chiron Pur Sport, який буде випущений в кількості усього 60 екземплярів. В оснащенні машини знаходиться 8,0-літровий W16, який розвиває 1500 к.с. і 1600 Нм максимального крутного моменту.

Ще одним яскравим дебютом став новий кросовер Cadillac XT6, який може похвалитися цікавою зовнішністю, трьома рядами сидінь і багатим оснащенням. В арсеналі автомобіля знаходиться 2,0-літровий бензиновий мотор потужністю 200 к.с., який працює з 9-швидкісною АКПП і системою повного приводу.

На кінець варто відзначити новий спорткар Porsche 911 Turbo S. Він оснащений 3,8-літровим опозитним бітурбо на 650 «коней» і 800 Нм крутного моменту. Першу «сотню» автомобіль здатний набирати за 2,7 секунди. Новинка отримала занижену спортивну підвіску, адаптивні амортизатори і карбоново-керамічні гальма.


Не пропустіть