Китайська компанія BYD представила новий флагман седан (фото)

Новинка отримала назву BYD Han, і вона відразу випущена в електричній версії EV.

Новий флагман компанії – BYD Han – перевершує за габаритами такі моделі, як Audi A6 і Mercedes-Benz E-Class. Його довжина становить 4980 мм, ширина-1920 мм, висота сягає 1495 мм, при цьому розмір колісної бази становить 2920 мм.

Новинка може похвалитися повністю світлодіодною світлотехнікою і висувними ручками, а також стильним дизайном. Розробники особливо підкреслюють коефіцієнт динамічного опору, який дорівнює 0,233. Тобто, даний показник майже аналогічний Mercedes-Benz CLA або BMW 3-Series.

На китайському ринку буде пропонуватися три версії нового флагманського електроседана BYD Han EV. Базовим варіантом буде автомобіль, оснащений одним електродвигуном, розташованим на передній осі. Він видає 222 к.с. і 330 Нм крутного моменту. У парі з ним працюватиме батарея ємністю 65 кВт ∙ год. Другій модифікації дістанеться більш продуктивний акумулятор на 77 кВт ∙ год.

При цьому топовим виконанням BYD Han EV стане версія з двома електромоторами, по одному на кожній осі. Загальна продуктивність становитиме 494 к.с. і 680 Нм крутного моменту. Першу «сотню» такий електрокар зможе набирати за 3,9 секунди.

На ринку Китаю новинка повинна з’явитися вже в червні. Пізніше дебютує і гібридна модифікація моделі.


Не пропустіть