У Мережі з’явилося перше зображення оновленого Suzuki Vitara

Як повідомляє японське видання Best Car, нове покоління кросовера Suzuki Vitara представлять в жовтні нинішнього року.

Видання Best Car показало рендерне зображення майбутнього Suzuki Vitara, а також поділилося деякими подробицями про новинку. Так, відомо, що кросовер нового покоління повинен дебютувати в жовтні 2020 року. У порівнянні з нинішньою моделлю, оновлений Vitara виросте в габаритах: довжина складе 4200 мм (+25 мм), ширина – 1780 мм (+5 мм), висота – 1620 мм (+10 мм). При цьому розмір колісної бази не зміниться – 2500 мм.

Новий Suzuki Vitara буде побудований на модернізованій платформі моделі нинішнього покоління. Автомобіль отримає змінені налаштування шасі і збільшену жорсткість кузова. У зовнішньому дизайні новинка обзаведеться більшою решіткою радіатора, іншими фарами, більш опуклими крилами і переробленою задньою оптикою.

За попередньою інформацією, під капотом оновленого Suzuki Vitara буде знаходитися 1,4-літровий 4-циліндровий турбо-мотор, який видає 136 к.с. і 210 Нм крутного моменту. Також буде представлена і версія, оснащена «м’якою» гібридною системою в особі того ж двигуна і 48-вольтного стартер-генератора.

В якості трансмісії буде пропонуватися МКПП або 6-швидкісний «автомат». Покупці нового Vitara зможуть вибрати між переднім і повним приводом. Новинка повинна з’явитися на глобальному ринку в 2021 році.


Не пропустіть