Suzuki оновила хетчбек Swift (фото)

Хетчбек Suzuki Swift пережив легкий рестайлінг. Новинка спочатку буде пропонуватися на японському ринку.

Зміни зовнішності нового Suzuki Swift носять мінімальний характер. Так, у автомобіля з’явилася нова радіаторна решітка з великим хромованим «брусом» по центру. При цьому у модифікації з RS-обвісом на цьому місці знаходиться кольорова заглушка. Крім того, стали доступні нові набори коліс і інші комбінації матеріалів обробки.

Оновленим Suzuki Swift тепер доступний розширений список систем превентивної безпеки. Мова йде про адаптивний круїз-контроль, технології автоматичного гальмування та інші електронні помічники, які відтепер доступні у всіх комплектаціях, крім самої спрощеної «корпоративної» модифікації.

Базовим мотором для хетчбека залишився атмосферний 1,2-літровий мотор потужністю 91 к.с. і 118 Нм крутного моменту. Опціонально можна замовити до нього стартер-генератор, який додасть лише 3,1 к.с. і 50 Нм крутного моменту. Він допомагає при інтенсивному розгоні і рушанні з місця. У парі з бензиновим варіантом буде працювати МКПП або варіатор, а гібридам доступна тільки безступінчата трансмісія.


Не пропустіть