В мережі показали оновлений MINI Countryman (фото)

Автомобіль отримав модернізований дизайн і нове обладнання.

Рестайлінговий MINI Countryman обзавівся переглянутою радіаторною решіткою, новими світлодіодними фарами, модифікованими бамперами і задніми ліхтарями Union Jack LED. У палітру кольорів автомобіля додали два нові відтінки: сріблясто-білий металік і зелений металік. Також клієнтам запропонують і новий пакет екстер’єру Piano Black, який передбачає чорні акценти на дверних ручках, фарах і решітці радіатора.

У салоні нового MINI Countryman з’явилося обтягнуте шкірою спортивне рульове колесо і модернізована цифрова приладова панель. Також розробники встановили оновлену медіасистему з 8,8-дюймовим екраном. Крім того, покупцям автомобіля запропонують для оздоблення інтер’єру два нові варіанти шкіри під назвою Chesterfield Malt Brown і Chesterfield Indigo Blue.

Базова версія Cooper Countryman буде комплектуватися 134-сильним бензиновим мотором, який дозволяє розганятися до швидкості 96 км/год за 9,3 секунди. Версія Cooper S Countryman зможе похвалитися вже 189-сильним двигуном, що дозволяє набирати аналогічну швидкість за 7,1 секунди.

Також буде представлена ​​і плагін-гібридна модифікація Cooper SE Countryman ALL4 з повним приводом. В її оснащенні буде перебувати 3-циліндровий бензиновий мотор і електродвигун. Підсумкова потужність гібрида складе 224 к.с..


Не пропустіть