Відбулась офіційна прем’єра кросовера Cupra Ateca (фото)

Слідом за кросовером Seat Ateca оновилася і його «заряджена» версія під брендом Cupra.

Нагадаємо, кілька років тому кросовер Cupra Ateca став першою моделлю дочірнього бренду, який цілком належить Seat, але при цьому має власний логотип і свою невелику штаб-квартиру. На автомобілі під маркою Cupra припадає близько 15% продажів усього сімейства Ateca.

Після рестайлінгу у моделі з’явилися перероблені бампери, інші грати радіатора, стандартна оптика. Цифрова панель приладів була у моделі і раніше, а зараз в стандартну комплектацію включена сучасна мультимедійна система з 9,2-дюймовим дисплеєм (замість колишнього 8-дюймового) і з підтримкою голосових команд і сервісів Apple CarPlay і Android Auto.

Що стосується технічної частини, то Cupra Ateca як і раніше оснащується чотирициліндровим 2,0-літровим турбомотором TSI потужністю 300 к.с. (400 Нм). Агрегат працює в парі з 7-ступінчастим “роботом” DSG і системою повного приводу 4Drive з муфтою на задній осі.

Уже в стандартному оснащенні Cupra Ateca отримала адаптивну підвіску DCC і 19-дюймові колісні диски. Серед опцій як і раніше доступна випускна система Akrapovic, а тепер з’явилася можливість замовити і більш потужні гальма Brembo.

У європейських дилерів оновлені кросовери Cupra Ateca з’являться до кінця літа.


Не пропустіть