Lexus представив оновлений седан LS (фото)

Новинка отримала безліч сучасних технологій і оновлений інтер’єр, натхненний японськими традиціями.

Від попередника оновлений LS відрізняється новим кольором Gin-ei Luster, який забезпечує глибокі тіні та яскраві відблиски, завдяки новій технології забарвлення.

Нова технологія Lexus Teammate зможе безперешкодно оновлюватися в майбутньому «по повітрю», що дозволяє постійно додавати функції і постійно підвищувати продуктивність для задоволення потреб клієнтів. Завдяки оновленням і налаштування програмного забезпечення Lexus Teammate, автомобіль зможе дійсно стати цінним партнером. Новітні передові технології допомоги при водінні, засновані на концепції Mobility Teammate, дозволяють бортовим системам моніторити стан водія і належним чином допомагати йому в розпізнаванні, оцінці і реакції відповідно до фактичних умов руху. Система підтримує функції утримання в смузі руху, підтримання відстані між транспортними засобами, зміну смуги руху і обгін інших транспортних засобів під час руху по швидкісних дорогах.

Новий LS оснащений BladeScan AHS, яка вперше з’явилася в світі на частково оновленому Lexus RX в 2019 році. У цій системі світлодіод світить на дзеркало леза, що обертається з високою швидкістю, і передається в об’єктив, щоб освітити дорогу попереду. Така система дозволяє точно контролювати розподіл світла, синхронізуючи обертання дзеркала і включаючи і вимикаючи світлодіодні фари.

Цифрове дзеркало заднього виду оснащено збільшеним дисплеєм з високою роздільною здатністю для поліпшення видимості області позаду автомобіля.

Інтер’єр, який був скоординований, щоб доповнити зовнішній вигляд, також піддався значного доопрацювання. Мультимедійна система оснащена новим сенсорним дисплеєм і сумісна з SmartDeviceLink, Apple CarPlay і Android Auto.

У гібридному виконанні Lexus LS500h комплектується 3,5-літровим V6, який працює в парі з багатоступеневою гібридною системою. Модель доступна як в передньо-, так і в повноприводному варіантах.


Не пропустіть