Розсекречено новий великий позашляховик Isuzu (Відео)

Японська компанія Isuzu анонсувала вихід позашляховика MU-X третього покоління. Зовні новинка більше не буде нагадувати споріднений пікап D-Max. Прем’єра запланована на 28 жовтня.

Одноплатформений пікап і позашляховик Isuzu MU-X і D-Max відрізнялися лише типом кузова, передня частина в обох моделей була однакова. Восени 2019 року пікап D-Max змінив покоління, тепер аналогічна трансформація належить позашляховику Isuzu MU-X.

Очікується, що новий Isuzu MU-X слідом за пікапом D-Max переїде на нову платформу Isuzu Dynamic Drive. У підсумку, автомобілі стануть більш безпечними і комфортабельними. Загальною буде у двох моделей і моторна гамма. Новий пікап оснащується 1,9-літровим турбодизелем (150 к.с., 350 Нм). Модернізований 3,0-літровий агрегат форсували з 177 до 190 сил, при цьому максимальний крутний момент збільшився з 430 до 450 Нм. В пару до двигунів йдуть оновлена ​​6-ступінчаста “механіка” Isuzu і «автомат» Aisin того ж діапазону. Привід – повний.

Незважаючи на загальну технічну начинку, новий позашляховик Isuzu MU-X отримає оригінальний дизайн. Судячи з тизерів, у нього буде інша оптика і нова радіаторна решітка. У салоні може з’явитися сучасна медіасистема з сенсорним екраном діагоналлю 7 або 9 дюймів в залежності від комплектації. Крім того, позашляховику з великою часткою ймовірності дістануться оригінальні щітки склоочисників з вбудованими форсунками.


Не пропустіть