Зовнішність нового SsangYong Rexton розкрита до прем’єри (Фото)

Фотошпигунам вдалося сфотографувати зовнішність нового SsangYong Rexton до офіційної прем’єри, запланованої на 4 листопада цього року. Позашляховик отримав масивну решітку радіатора, а також повністю світлодіодну головну оптику. Крім того, новинка обзавелася допрацьованим інтер’єром і розширеною моторною гамою.

Автовиробник називає доопрацьований Rexton «абсолютно новим», однак глянувши на загальні пропорції кузова помітно, що модель була лише глибоко оновлена. На даний момент офіційно представлені лише два затемнених тизера, однак фотошпигунам вдалося «підловити» новинку без камуфляжу.

Інсайдери повідомляють, що хромована решітка радіатора і нова головна оптика не є найважливішими змінами SsangYong Rexton. Крім перевіреного 2,2-літрового турбодизеля автовиробник запропонує і більш економічну силову установку.

Також буде перероблений і інтер’єр позашляховика. У салоні з’явиться сучасний мультимедійний комплекс, а замість звичного селектора АКПП з’явиться джойстик. Опціонально можуть запропонувати адаптивний круїз-контроль.

Конструкційно позашляховик не зміниться. Оновлений Rexton буде базуватися на рамній архітектурі з базовим заднім приводом, жорстко підключаємою передньою віссю і заниженою передачею.

Прем’єра, оновленого SsangYong Rexton намічена на 4 листопада, а дещо пізніше буде представлений пікап Rexton Sports. Успіх оновлених моделей сімейства Rexton буде впливати на долю автовиробника, адже продажі SsangYong знижуються в усіх країнах і південнокорейський бренд знаходиться під загрозою банкрутства.


Не пропустіть