Geely представила оновлені седани Emgrand і Emgrand GL (фото)

Компанія Geely презентувала рестайлінгові версії седанів Geely Emgrand і Emgrand GL. Нові седани повинні з’явитися на китайському авторинку вже найближчим часом.

Перше, що варто зазначити, це те, що модель Geely Emgrand отримала вдосконалені бампери. Передній має вертикальні «ікла» по периметру, в той час як задній – додаткові катафоти й накладку. Крім цього, решітка радіатора знайшла вертикальні планки, ззаду з’явилися діодні ліхтарі, а також оновився дизайн колісних дисків.

Силова установка не змінилася. Під капотом досі встановлений 1,5-літровий атмосферний двигун віддачею у 109 «коней», який працює спільно з варіатором або 5-швидкісною МКПП. У той час як 1,8-літровий двигун на 133 к.с. пропонується виключно з «механікою».

Спільно з оновленням седана Geely Emgrand оновився і седан з приставкою GL. Цей варіант обзавівся світлодіодною оптикою і модифікованими ґратами радіатора.

Версія GL оснащується 1,4-літровим турбодвигуном потужністю 141 к.с., який працює разом з варіатором або механічною трансмісією. Є також і варіант з 1,5-літровим мотором потужністю 177 «коней», що працює з 7-швидкісною роботизованою трансмісією.


Не пропустіть