Mitsubishi презентував мікровен Delica D:2 нового покоління (Фото)

Японський автовиробник Mitsubishi провів офіційну презентацію мікровена Delica D:2 третьої генерації. Новинку запропонують в двох модифікаціях – стандартній і Custom, що відрізняється більш агресивним зовнішнім виглядом.

Новий мікровен, як і його попередник, базується на модульній архітектурі Heartect. Після зміни покоління Delica D:2 витягнувся в довжину, тепер цей показник 3790 мм (+ 70-80 мм в залежності від версії). Також збільшилася ширина моделі (+20 мм до 1845 мм). Довжина вантажного відсіку додала 100 мм. Висота і відстань між осями залишилися колишніми (1745 і 2480 мм відповідно).

У салоні новинки з’явилася нова панель приладів, змінені дефлектори обдування, більш якісні оздоблювальні матеріали, регулювання крісел заднього ряду. Новий мікровен оснащується мультимедіакомплексом з тачскрін-дисплеєм діагоналлю 9 дюймів, а також комплексом систем безпеки e-Assist.

За продуктивність Mitsubishi Delica D:2 третього покоління відповідає «м’яка» гібридна установка, що складається з 1,2-літрового «атмосферника» K12C з 91-сильною віддачею і стартер-генератора, що дає додаткові 3,1 к.с.


Не пропустіть