Hyundai тестує новий компактний кросовер (Фото)

У мережі з’явилися нові фотографії невеликого позашляховика Hyundai, опубліковані на порталі AutoPost. Автомобіль відобразили під час тестової поїздки недалеко від центру досліджень і розробок Hyundai в Намьянг, Південна Корея.

Цей новий проект під кодовою назвою AX1 являє собою невеликий позашляховик, спочатку призначений для індійського ринку, але який може з’явитися і в Європі. Незважаючи на те, що до тепер неясно, якій марці належить цей автомобіль, давайте подивимося на поточну лінійку компактних автомобілів Hyundai і Kia. У той час як Hyundai вже випустила нове покоління i10, Kia також випустила рестайлінгову версію Picanto. Kia також продає Ray в Південній Кореї, це свого роду ключовий автомобіль, правда невідомо, чи буде йому заміна.

Але цей автомобіль виглядає інакше, може бути, занадто «вузьким» для європейського ринку, вже точно не для американського. Тому не виключено, що цей невеликий позашляховик може бути відповіддю Hyundai на Kia Sonet, недавно випущений в Індії. Також кодову назву (AX1) говорить нам, що перед нами автомобіль першого покоління.

Цей AX1 повністю покритий камуфляжем, тому будь-які деталі розглянути важко, але можна побачити трикутний малюнок решітки радіатора або фари, які здаються схожими на оптику недавно випущених позашляховиків, таких як Venue або Kona. Маленький позашляховик за розміром схожий на i10 або Picanto, але виглядає трохи вище.

У повідомленнях з Південної Кореї кажуть, що Hyundai буде пропонувати його в Південній Кореї тільки як електромобіль. Для ринку Індії модель, швидше за все, буде доступна з 1,0-літровим атмосферним мотором, але не виключено і появу більш потужної турбованної версії з двигуном того ж об’єму. В даний час Hyundai i10 і i20 також мають свою індійську специфікацію, так що це не нерозсудливість думати, що ця модель може прийти в Європу з деякими змінами.


Не пропустіть