Ford Fusion в новому вигляді крос-універсал вперше виїхав на дороги (Фото)

Ford відмовився від планів продавати Focus Active в Америці, але компанія не відмовилася від універсалів, натхнених кроссоверами. Ford Fusion Active стирає грань між купе-кроссоверами і спортбека.

Фотошпигуни помітили цікавий прототип, який попередньо назвали Fusion/Mondeo Active. Хоча модель сильно замаскована, вона відрізняється стильною решіткою з тривимірним сітчастим малюнком. З боків розташовані тонкі світлодіодні освітлювальні прилади, імовірно денні ходові вогні і покажчики повороту.

Сміливий дизайн триває в гладкому кузові з прихованими дверними ручками. При цьому вітрове скло переходить в похилий дах, який простягається аж до задньої частини, що надає моделі спортивного вигляду. Крім того, модель отримала великі колеса, значний дорожній просвіт, рейлінги на даху і ефектні червоні гальмівні супорти.

Салон на шпигунських фотографіях ледь видно, але в минулому місяці з’явилося зображення, яке демонструє екран майже на всю ширину. Швидше за все, він буде розділений на три частини: цифрову комбінацію приладів, інформаційно-розважальну систему і мультимедіа екран для переднього пасажира. Крім цього можна було спостерігати також мінімалістичні вентиляційні отвори і щось на зразок поворотного перемикача.

Ford нічого не розповідав про майбутню модель, але, за попередньою інформацією, вона може бути запропонована з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який з’єднаний з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім того, ходили чутки про плагін-гібридний варіант, але, ймовірно, ми дізнаємося більше пізніше.


Не пропустіть