Оновлений кросовер Volkswagen Tayron розсекретили до прем’єри (Фото)

Компанія Volkswagen готує до дебюту оновлену версію кросовера Tayron. Напередодні перші фотографії модернізованої моделі опублікував портал Autohome.

Судячи по знімках, рестайлінговий крос отримає ряд косметичних доробок, включаючи трохи змінену радіаторну решітку, задні ліхтарі з іншою начинкою, а також перероблені бампера. Крім того, назву моделі тепер перенесли під табличку з номерним знаком.

Нагадаємо, Volkswagen Tayron з’явився в продажу в кінці 2018 року. Автомобіль входить в ТОП-10 найпопулярніших кросоверів в Китаї. У 2020 році дилери бренду реалізували понад 170 тисяч таких паркетників.

VW Tayron довжиною 4 590 мм, шириною 1 860 мм, висотою 1 660 мм, з колісною базою 2 731 мм оснащується 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 186 або 220 к.с., який поєднується з роботизованою трансмісією DSG. Фірмовий повний 4motion доступний в якості опції.

Відомо, що арсенал кросовера 2021 модельного року поповниться зміненою віртуальною панеллю приладів з діагоналлю 10,3 дюйма, інтелектуальним круїз-контролем з функцією руху в міських пробках, а також системою догляду від фронтальних і бічних зіткнень.

Прем’єра новинки відбудеться навесні поточного року.


Не пропустіть