Популярний фургон Peugeot Partner отримав електричну версію (Фото)

Разом з фургоном e-Expert, Peugeot e-Partner офіційно дебютував для Європи.

Новий легкий комерційний автомобіль (LCV) французької компанії заснований на модульній платформі EMP2 і використовує електродвигун потужністю 136 к.с. і обертовим моментом 260 Нм, який приводиться в дію потужністю 50 кВт·год. літій-іонний акумулятор.

Peugeot стверджує, що електричний LCV може розганятися до 100 км/год за 11,2 секунди, досягати максимальної швидкості 129 км/год, а його запас ходу складає до 275 км по циклу WLTP. Батарею можна повністю зарядити за 5 годин на зарядній станції потужністю 11 кВт або за 30 хвилин до 80 відсотків на станції потужністю 100 кВт. Модель доступна з двома типами бортових зарядних пристроїв: однофазним на 7,4 кВт і опціональним трифазним на 11 кВт.

Водії можуть вибирати між трьома режимами: Eco, Normal і Power, з максимальною потужністю і крутним моментом, досягнутими в останньому. Eco має потужність 82 кінських сил і 190 Нм, а Normal забезпечує 109 к.с. і 210 Нм. Також доступні два режими гальмування: помірний і посилений, причому останній забезпечує максимальну рекуперацію енергії гальмування.

При максимальній вантажопідйомності до 4,4 куб. м, корисне навантаження до 800 кг і максимальною буксирувальною здатністю 750 кг e-Partner пропонується в дві версії з колісною базою: стандартна 4,4 метра і довга 4,75 м. Він доступний в рівнях обробки салону Professional і Asphalt, причому перший також отримує версію фургона для екіпажу з місцями для п’яти чоловік.

Він оснащений супутниковою навігацією з попередженнями про дорожній рух в режимі реального часу, попередніми кондиціонуванням повітря за допомогою сенсорного дисплея або спеціального додатка для смартфона і підвищеною безпекою пішоходів зі звуковим сигналом, який подається на швидкості до 29 км/год.

Peugeot запустить e-Partner в Європі в кінці цього року.


Не пропустіть