Новий Audi RS3 Sportback помітили без камуфляжу (Фото)

Audi за короткий час значно розширила лінійку A3. На додаток до звичайних бензинових і дизельних версій, з’явилися гібридні і спортивні версії. На вершині лінійки A3 скоро буде панувати RS3, який вже можна побачити без камуфляжу.

Audi S3 Sportback і седан S3 потужністю 310 к.с. і 400 Нм і раніше є спортивними лідерами лінійки A3, але незабаром їм доведеться визнати перевагу потужних варіантів RS3. У соціальних мережах поширилася маса фотографій нового RS3 Sportback, абсолютно без маскувальної плівки, і це нікого не бентежить. Автомобіль вже кілька разів з’являвся перед об’єктивами шпигунських фотокамер, і «рецепт» зовнішності RS, звичайно, добре відомий.

Чорний RS3 Sportback на цих фотографіях має овальні вихлопні патрубки RS-версій, більш спортивний бампер, який у випадку з цим екземпляром відрізняється сріблясто-сірими вставками. Автомобіль ще не повністю готовий до виробництва: наприклад, на передніх колісних арках все ще видно тимчасові розширювачі колісних арок.

Як і його попередник, повнопривідний RS3 Sportback, швидше за все, отримає п’ятициліндровий 2,5-літровий бензиновий двигун, який, як очікується, буде трохи більш потужним, ніж попередній 400-сильний варіант об’ємом 2,5 літра. Не варто дивуватися, якщо Audi «дасть» RS3 420 к.с. у відповідь на 421-сильний Mercedes-AMG A45 S. Дебют нового RS3 Sportback, який також буде супроводжуватися прем’єрою седана RS3, ймовірно, не змусить себе чекати.


Не пропустіть