Citroen планує прем’єру нового ультрабюджетного кросовера (Фото)

Французька автомобільна компанія Citroen готує до прем’єри свій новий недорогий кросовер, поки що відомий лише під індексом C21. Нещодавно у фотошпигунів вийшло зняти майбутню французьку новинку під час проходження нею дорожніх випробувань.

Будь-яких характеристик про новий кросовер від Citroen поки що мало. Відомо лише те, що бюджетний автомобіль призначений для країн, що розвиваються, тому він стовідсотково буде продаватися в Індії і Бразилії, а ось далі вже невідомо, куди піде новинка. На шпигунських знімках можна побачити, що автомобіль буде мати двоповерхову оптику, що говорить про встановлення денних ходових вогнів над блоком передніх фар. Таке ж дизайнерське рішення вже застосовується в C3 Aircross, і, найімовірніше, від цієї ж моделі новинка візьме радіаторну решітку.

Про те, на якій платформі буде грунтуватися новий кросовер, є два припущення: PF1 і CMP. Проте, це лише здогадки, і ніяких офіційних підтверджень чи спростувань представники компанії не давали.

Судячи з усього, довжина автомобіля не буде перевищувати 4 метрів, так як більші габарити обкладаються в Індії підвищеним податком. Можливо, приводитися в рух автомобіль буде 1,2-літровим бензиновим V3, а також турбованною його версією. Дебют нового автомобіля запланований на друге півріччя поточного року. А ціна новинки очікується становитиме близько $8000.


Не пропустіть