Автокомпанія Maserati показала новий кросовер Grecale на зображеннях

У Мережі з’явилися офіційні тизери італійської новинки.

Італійський автовиробник опублікував тизерні зображення наступного Maserati GranTurismo. Крім того представники компанії розсекретили назву своєї майбутньої новинки SUV-сегмента, яка отримала ім’я Grecale. Знімки нового кросовера бренду були зроблені за межами заводу в Модені.

Фотографії швидко розлетілися серед співробітників компанії, а після один з них опублікував їх в соціальній мережі. Згідно з інформацією, яку повідомляє компанія Maserati, на поточний момент прототипи Maserati Grecale проходять випробування, в тому числі на бездоріжжі, де відбувається фінальна настройка.

За словами керівника глобального планування Maserati Франческо Тонон, розкішний кросовер буде найпрактичнішим в своєму класі. Крім того модель відзначиться прекрасними характеристиками і стильним дизайном.

Передбачається, що вже до 2025 року на позашляховики припадатиме 70% всіх продажів італійської компанії, а частка седанів скоротиться всього до 15%. Також в компанії продовжать продаж спортивних моделей, таких як MC20.


Не пропустіть