Представлена розкішна версія Ford Explorer 2021 (Фото)

Американський бренд провів онлайн-презентацію повнорозмірного позашляховика Ford Explorer 2021 модельного року в розкішній версії King Ranch. У супровідному тексті йдеться про те, що Ford Explorer King Ranch є найвишуканішим виконанням позашляховика на сьогоднішній день.

Повнорозмірний кросовер Ford Explorer 2021 модельного року в версії King Ranch отримав унікальну вставку з сітчастої решітки з обробкою Stone Grey. Є комплект 20-дюймових колісних дисків з центральними кришками з W-подібним логотипом і захисна накладка задніх дверей. Завершують оновлення зовнішнього вигляду насадки на чотири вихлопні труби і значок King Ranch.

Як і у випадку з іншими моделями King Ranch, які представлені для інших автомобілів Ford, найбільш значні зміни відбулися в салоні.

Сидіння, дверні карти і центральний підлокітник оббиті шкірою. Додані елементи з натурального дерева на приладовій панелі в поєднанні з дерев’яною вставкою на обтягнутому шкірою рульовому колесі.

Доступний пакет Premium Technology Package додає родзинку інтер’єру завдяки появі примарного сидінням з функцією масажу. У опціональному пакеті також є деякі додаткові переваги, в тому числі великий 10,1-дюймовий сенсорний екран і звукова система Bang & Olufsen з 14 динаміками, яка, за словами Ford, була спеціально налаштована для інтер’єру позашляховика.

Під капотом знаходиться 3,0-літровий двигун V6 EcoBoost потужністю 365 к.с. (515 Нм). Explorer King Ranch буде пропонуватися як в конфігурації із заднім приводом, так і з повним приводом».

Ford Explorer 2021 модельного року в дорогій версії King Ranch надійде в продаж цієї весни за ціною від 52 350 доларів.


Не пропустіть