Новий Land Rover Defender з V8 офіційно представлений (Фото)

У Land Rover Defender з’явився новий флагман. Він оснащений двигуном V8 з наддувом.

В основі цього звіра – 5,0-літровий агрегат V8 з наддувом, який видає 518 к.с. і 625 Нм крутного моменту. Цього достатньо, щоб розігнати модель Defender 90 до 100 км/год за 5,2 секунди і до максимальної швидкості 240 км/год. Defender V8 також буде доступний в 110 варіантах.

Укупі з потужним двигуном стоїть 8-ступінчаста автоматична коробка передач, яка веде в рух всі чотири колеса. Land Rover також налаштував пружину і амортизатор Defender V8, а також оснастив його більшими стабілізаторами поперечної стійкості. У стандартну комплектацію входить електронний активний задній диференціал, який зазвичай є додатковим, а також новий контролер, що налаштовує маневреність автомобіля на поворотах.

Система Terrain Response 2022 Land Rover Defender V8 також включає в себе програму Dynamic, ексклюзивну для автомобіля, що дозволяє водіям «використовувати більш динамічний характер і баланс управління» і модель. За словами автовиробника, цей режим забезпечує більш різкий відгук дросельної заслінки і індивідуальну настройку безперервно регульованого демпфірування.

З візуальної точки зору модель V8 можна відрізнити від інших завдяки виготовленим на замовлення значків, чотиригранним вихлопних труб, 22-дюймовими легкосплавними дисками з обробкою Satin Dark Grey і пофарбованим Xenon Blue гальмівним супортам спереду. Доступні всього три кольорових варіанти; Carpathian Grey, Yulong White і Santorini Black, всі вони мають дах Narvik Black.


Не пропустіть