На тестах помічений прототип електричного Mercedes EQE 2022 (Відео)

Закамуфльований прототип німецького седана Mercedes EQE 2022 модельного року був помічений на дорогах загального користування. Електрична новинка, яка стане конкурентом американського Tesla Model S, буде представлена ​​у вересні.

Бренд електромобілів Mercedes EQ незабаром виросте з появою декількох нових моделей. Однією з них є EQE, по суті E-Class з електричним мотором. На незліченних “шпигунських” фотографіях і відео були відображені тестові прототипи цього седана, заявленого як конкурент американському Tesla Model S. У рамках останнього подібного відеоролика, автомобіль був відображений на вулицях Німеччини.

Зазвичай таке відео фіксує звук вихлопу автомобіля, але його немає в EQE. Замість цього на відео вловлюється виття електродвигуна і дорожній шум, вироблений його колесами, що не так вже й цікаво. EQE буде побудований на загальній архітектурі для електромобілів EVA, яка буде лежати в основі флагманського електромобіля бренду – EQS. Автомобіль, ймовірно, буде поставлятися з різними компонуваннями силової установки, при цьому, ймовірно, спочатку буде запущена повнопривідна конфігурація, а пізніше – варіанти з заднім приводом.

З чуток, автомобіль з повним приводом буде пропонувати близько 402 кінських сил потужності і 765 Нм крутного моменту. EQE може бути схожий на E-Class в лінійці Mercedes, хоча насправді він трохи коротше, ніж нинішній E-Class. Проте, електричний EQE дозволить Mercedes значно збільшити кількість вільного місця в салоні. EQE також буде носити унікальні панелі кузова, які допоможуть відрізнити його від бензинового E-Class.

Mercedes підтвердив, що представить електричний EQE у вересні на виставці IAA в Мюнхені, раніше відомої як Франкфуртський автосалон. Mercedes, швидше за все, об’єднає всі ці події з онлайн-презентацією, враховуючи поширення пандемії коронавірусу.


Не пропустіть