Honda припиняє випуск легендарного родстера (Фото)

Японська компанія Honda припинить збірку спортивного кей-кара S660. З такого приводу вона представила спецверсію моделі Modulo X Version Z.

Виробництво спортивного кей-кара з відкидним верхом Honda S660 стартувало шість років тому. Машина вважається прямим спадкоємцем двохдверної моделі Beat 90-х років. У рух родстер приводиться за допомогою 0,66-літрового трьохциліндрового турбоагрегату, потужністю 64 к.с. і 104 Нм крутного моменту, який функціонує разом з варіатором або шестишвидкісною “механікою”.

У минулому році родстер був оновлений, в результаті чого отримав нові легкосплавні диски, інші задні ліхтарі і свіже забарвлення кузова. Спеціальна комплектація Honda S660 Modulo X Version Z має колірну гамму Sonic Gray Pearl (сірий металік), а також її різновиди. В обробці деякі елементи з хрому співробітники компанії замінили на чорні. У цьому ж кольорі виконаний спойлер на багажному відсіку та колісні диски.

Кей-кар S660 належить до класу автомобілів, який дуже популярний в Японії завдяки компактним розмірам, економічності і незначної вартості. Тестували раніше модель експерти заявляли, що родстер вражає на поворотах. Крім того, гальма розташовані ближче до центру, акумулятор розміщений між панеллю приладів і передньою віссю, щоб основна маса була зосереджена в центральній частині автомобіля.


Не пропустіть