Найшвидший серійний автомобіль Bentley показали на першому фото

Серія Bentley Continental GT Speed ​​є одним з кращих автомобілів компанії. Але останнє покоління ще не отримало особливого позначення. Ще не був підтверджений новий Continental GT Speed, який дебютує 23 березня.

Bentley називає цей автомобіль найпотужнішим, орієнтованим на продуктивність Bentley – без компромісів на користь комфорту або розкоші. У нього буде нова передова технологія шасі, а також елементи дизайну, орієнтовані на швидкість. Новинка буде побудована на новому заводі з нейтральним рівнем викидів вуглецю. Силует машини і звук її вихлопної труби можна подивитися і послухати в кліпі.

При цьому, якщо ми знаємо що-небудь про попередні моделі Speed ​​в порівнянні з їх звичайними аналогами Continental. Ми можемо розумно передбачити, якою має бути ця новинка. Попередній Continental GT Speed ​​мав перевагу в 51 к.с., 56 Нм крутного моменту і приблизно 16 км/год по максимальній швидкості в порівнянні з «нормальною» версією W12. Поточний W12 Continental має 626 к.с. і 900 Нм крутного моменту, так що ця нова швидкість повинна бути тільки поліпшенням у порівнянні з вже вражаючими цифрами.

Що стосується того, як буде виглядати автомобіль, очікуйте, що він буде схожий на звичайний Continental GT, тільки з вищезгаданими настройками стилю, ексклюзивними для Speed. Автомобіль повинен реально зберегти всі свої внутрішні якості. Відповідно до традицій Speed, швидше за все, буде оснащений двигуном W12. Ми не дізнаємося подробиць, поки він не дебютує наступного вівторка, 23 березня.


Не пропустіть