Volkswagen продемонстрував перше зображення нового кросовера на базі Polo (Фото)

Volkswagen поділився першими дизайн-скетчами нового компактного купе-кроссовера для Європи, який буде називатися Taigo. Новинка повинна дебютувати найближчим часом, а її продажі почнуться до кінця нинішнього року.

Taigo розроблять на основі моделі Nivus, яка, в свою чергу, створена на модульній архітектурі MQB-A0. У Volkswagen новинку називають CUV (Crossover Utility Vehicle), яка поєднує в собі підняту посадку в салоні, високий кліренс і спортивний силует кузова. Машина отримає довжину в 4260 мм.

Taigo повинен обзавестися трьохциліндровими моторами об’ємом 1,0 л продуктивністю 95 і 110 к.с., а ще 150-сильною 1,5-літровою “турбочетвіркою». Дизельних і гібридних версій модель не отримає.

Стандартно авто оснастять фронтальною світлодіодною оптикою, а за доплату його можна буде доукомплектувати віртуальною «приборкою» і сучасними електронними «помічниками».

Volkswagen Taigo повинен встати на конвеєр автозаводу в іспанській Памплоні, де в даний час також здійснюється виробництво хетчбеків Polo і кросоверів T-Cross.

Крім цього деякий час назад зазначалося, що німецька компанія Volkswagen опублікувала перше зображення нового покоління мінівена Multivan 2022 року. Слід підкреслити, що новинка обзавелася світловою планкою на фальшрадіаторній решітці.


Не пропустіть