Представлено ексклюзивний евакуатор на базі Mercedes-Benz Sprinter (Фото)

Польський виробник Kegger випустив евакуатор Sprinter обмеженою серією.

У минулому році Mercedes-Benz Sprinter відзначив своє 25-річчя. Оригінальний автобус був випущений в 1995 році в якості заміни старіючого TN, і польський виробник кузовів Kegger вирішив піднести Sprinter запізнілий подарунок на день народження у вигляді евакуатора спеціальної серії. Очікується, що всього буде випущено 25 екземплярів.

Цей автомобіль, що отримав назву Sprinter Petronas Edition і оформлений в стилі Формули-1, заснований на найпотужнішій версії Sprinter, доступної в Європі. Модель має 3,0-літровий турбодизель V6 потужністю 190 кінських сил і 440 Нм крутного моменту, який передається на задні колеса через семиступінчасту автоматичну коробку передач.

Це один з небагатьох евакуаторів, оснащених пневмопідвіскою. Візуально він має кілька змін, включаючи повністю новий передній бампер із збільшеними повітрозабірниками і спойлер. Затемнена решітка радіатора і чорні 18-дюймові легкосплавні диски з тонкою контрастною блакитною смугою завершують стиль новинки.

У салоні відзначимо досить комфортну атмосферу для евакуатора. Шкіру Alcantara із зеленою прострочкою можна знайти на приладовій панелі, сидіннях і дверних панелях. Додаткова звукоізоляція в поєднанні з модернізованою аудіосистемою повинна створити приємну атмосферу.

Звичайно, Sprinter Petronas Edition є евакуатором і має платформу ззаду, доступ до якої здійснюється через два висувних пандуса. Також модель отримала кілька великих ящиків для інструментів і вантажних відсіків. За ексклюзивний евакуатор просять 125 000 євро.


Не пропустіть