На Європейський ринок вийде новий компактний кросовер Volkswagen Taigo (Фото)

Tiguan, Teramont, T-Roc, T-Cross, Tharu, Taos … Один за іншим Volkswagen виводить на світові ринки кросовери різних сегментів і розмірів – і ось анонсована чергова новинка на букву T, яка адресується європейському ринку.

Втім, Taigo насправді не така вже й новинка – під ім’ям Nivus цей кросовер з купеподібним силуетом був представлений навесні минулого року в Бразилії. Загалом, зовнішність машини давно не секрет, але Volkswagen все одно вирішив оприлюднити скетчі європейської версії. Судячи по них, Taigo від бразильського Nivus буде відрізнятися хіба що оформленням бамперів, вихлопних патрубків і задньої світлотехніки.

У «базі» для Taigo обіцяні світлодіодні фари, а перелік доступних опцій включатиме віртуальні прилади й безліч сучасних електронних асистентів. У моторній гамі будуть двигуни TSI – по всій видимості, вони перекочують з Polo для європейського ринку.

Випускати Taigo почнуть цього літа на тому ж підприємстві в іспанській Памплоні, де роблять одноплатформені хетчбеки Polo і кросовер T-Cross. Продажі почнуться ближче до кінця року.


Не пропустіть