Toyota Land Cruiser 300 нового покоління розсекретили в деталях (Фото)

Іноземні ЗМІ опублікували серію креслень, які детально розкривають особливості передньої і задньої частин кузова Toyota Land Cruiser 300 нового покоління. Також на цих знімках показані зображення двигунів, колісних дисків і трансмісії.

Судячи по кресленнях, японська модель зберегла прямокутну радіаторну решітку. При цьому, вона помітно зросла в розмірах. Аналогічними формами відрізняються повітрозабірник і передня оптика. Нижче під фарами розробники помістили додаткові вентиляційні отвори. Вони інтегровані разом з протитуманними ліхтарями. На кормі японської новинки розмістили перероблені фари порівняно компактного розміру.

Опубліковані креслення показують, що Land Cruiser 300 отримає на вибір колісні диски радіусом 17, 18 і 20 дюймів. Крім того, на знімках можна побачити 2 нових двигуна, підготовлені для позашляховика. Стартовим стане 4-літровий мотор V6, а за доплату запропонують бітурбованний агрегат з двома системами живлення.

Нагадаємо, що понад місяць тому завдяки витоку інформації був частково розсекречений салон позашляховика. Усередині Land Cruiser 300 з’явиться нова центральна консоль з сенсорним монітором, розміщеним на манер планшета, і іншими клавішами управління бортовою електронікою. Тут же є якась подоба ручок, на одній з яких закріплена кнопка запуску двигуна.

Повідомляється, що зі зміною поколінь японський позашляховик переїде на нову платформу. Однак автомобіль збереже рамну конструкцію і постійний повний привід. Разом з японською моделлю запропонують широкий набір систем допомоги на бездоріжжі. Терміни дебюту Land Cruiser 300 офіційно не озвучені, але японські ЗМІ повідомляють, що презентація відбудеться першого серпня.


Не пропустіть