Новий BMW X8 вперше засвітився на тестах (Фото)

Цей баварський позашляховик може стати найдорожчим BMW в історії.

Баварська компанія працює над новим флагманським позашляховиком і доказом того стало нове відео, яке напередодні було опубліковано користувачем kurt.muc в Instagram. У ролику демонструється тестовий прототип моделі під час випробувань на дорогах загального користування, мабуть, десь в районі Мюнхена в Німеччині.

Опубліковане відео дозволяє в цілому оцінити, як буде виглядати новий BMW X8. Судячи з номерних знаків, це інший прототип, ніж раніше помічений тестовий автомобіль, хоча кількість камуфляжу, схоже, не скоротилася.

Весь кузов позашляховика покритий камуфляжною плівкою, а спереду є панелі, які приховують лицьову панель. Якраз передня частина і викликає особливий інтерес, оскільки ходять чутки, що X8 може отримати екстравагантну компоновку з розділеними фарами. Ззаду у прототипа встановлені тимчасові ліхтарі.

Однозначно, що цей прототип відрізняється наявністю електрифікації, на яку вказують наклейки «Гібридний випробувальний автомобіль» і кришки бака на передньому крилі з боку водія. Відповідно до попередніх повідомлень про потенційність гібридної моделі X8 M, у цього автомобіля може бути комбінація 4,4-літрового двигуна V8 BMW і електродвигуна, загальна потужність якого, за чутками, становить близько 750 кінських сил.

На сьогоднішній день в баварській компанії не повідомляють офіційної дати запуску першого в історії BMW X8, але очікується, що прем’єра новинки відбудеться в кінці 2021 року. Якщо повідомлення про флагманський варіанті M виявляться правдою, він може дебютувати в наступному році.


Не пропустіть