З’явилися фото Audi A8 2022 року із довгою колісною базою

Audi скоро відновить свою флагманську модель. Audi A8 раніше вже з’являвся в камуфляжному «костюмі», але ніколи раніше ми не бачили оновлений A8 в такій «дуже довгій» формі. Схоже, Audi збирається конкурувати з такими автомобілями, як Mercedes-Maybach S-Class.

Audi A8 четвертого покоління, випущений в 2017 році, скоро пройде рестайлінг. Седан отримав оновлену передню панель з новими фарами, форму яких, незважаючи на камуфляж, вже видно. A8 отримує фари зі шпорою внизу, що робить їх схожими на молодші моделі, такі як Q8 і A3.

Задні ліхтарі також переглянуті, хоча Audi, здається, змінила тільки їх розташування. Світлодіодна смуга, яка проходить по всій ширині A8, тепер переривається в декількох місцях, а самі блоки також мають сегментовану компоновку, відому за іншими Audi.

В даний час Audi поставляє A8 двох варіантів довжини. Звичайний варіант має довжину 5,17 метра і колісну базу 3,0 метра. Довший седан A8 L має довжину 5,3 метра, з яких 3,13 метра – відстань між передньою і задньою віссю. Замаскований Audi A8 на фотографіях виглядає набагато довше, ніж A8 L. Задні двері тестового екземпляра здається набагато більші.

Ходять чутки, що Audi поверне ім’я Horch. Цілком можливо, що Audi розширить модельний ряд A8 за рахунок рестайлінгу моделі, включивши в нього версію, з якою бренд спробує змагатися з розкішною версією Maybach нового Mercedes S-Class, довжина якої становить 5,47 метра, що ще на 18 сантиметрів довше, ніж у S-Class Long, а колісна база 3,4 метра, що також на 18 сантиметрів довше Maybach S-Class Long.


Не пропустіть