Оновлений Ford Fiesta помічений на тестах (Фото)

Американська компанія вивела на випробування прототип нового Ford Fiesta.

Маленький хетчбек Ford Fiesta готується до оновлення і напередодні Фотошпигуни відобразили прототип оновленого автомобіля під час дорожніх тестів. Кузов автомобіля прихований під великою кількістю камуфляжу, включаючи заднє скло. Найбільш істотні зміни відбулися в передній частині, де є додатковий шар пластикового покриття.

Проте, очевидно, що є доопрацювання решітки радіатора і інші фари. Зміни в решті частини кузова не такі суттєві. Деяку модернізацію пережив бампер, а ось дизайн задніх ліхтарів схоже був збережений без змін, хоча може бути доопрацьована «начинка».

Хоча фотошпигунам і не вдалося як слід вивчити салон прототипу, оновлена ​​Fiesta, повинна отримати деякі зміни в салоні. Хетчбек може бути випущений з новим варіантом обробки, а також поліпшеним інформаційно-розважальним комплексом.

Технічна частина новинки, швидше за все, буде збережена в повному обсязі. У 2020 році Ford представив помірно-гібридну версію 1,0-літрового двигуна EcoBoost. Він використовує 48-вольтову систему і вбудований стартер-генератор з ремінним приводом для збору енергії гальмування і допомоги ДВЗ при рушанні з місця.

У той же час Ford представив нову семиступінчасту автоматичну коробку передач для Fiesta з 123-сильною (92 кВт) версією 1,0-літрового двигуна EcoBoost. Автовиробник повідомив, що ця установка була на 15 відсотків ефективніше, ніж вихідний 1,0-літровий двигун потужністю 99 к.с. (74 кВт) з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть