Hyundai вперше продемонструвала новий мінівен Custo (Фото)

Бренд Hyundai дочекався моменту, коли можна показати публіці офіційні фотознімки нового мінівена Custo. До офіційного показу моделі залишилося 7 днів.

Південнокорейський концерн поділився дебютним зображенням нового повнорозмірного мінівена Custo. Фотографії серійної модифікації новинки виклали на веб-сайті Мінпрому КНР.

Екстер’єр головної частини мінівена нагадує побратима Tucson оновленого покоління. Ці іномарки отримали аналогічну решітку радіатора. Оптика в задній частині отримала дизайнерське оформлення. Фари візуально об’єднали лінією з світлодіодів.

За розмірами кузова мінівен Custo трохи поступається конкуренту в особі Kia Carnival. Новинка розтягнулася на 4 950 мм. Ширина рівна 1 850 мм, висота склала 1 734 мм. Між колесами налічується 3 055 мм.

У рух модель призводить турбований мотор G4FS з об’ємом на 1,5 літрів потужністю на 170 кінських сил. Також водії зможуть вибрати версію з наддувним 2-літровим агрегатом з віддачею на 236 сил. У парі з цими установками трудиться роботизована трансмісія на 7 передач. У максимальному виконанні Hyundai Custo функціонує автоматична коробка передач на 8 ступенів. Привід покладається виключно передній.

У списку можливостей вказуються: опція стабілізації, інтелектуальний круїз-контроль, функція уникнення аварій, електронна «приборка», кліматична установка на три зони, а також сучасна інформаційно-розважальна система з габаритним тачскріном.
Публічний показ новинки намічається в рамках міжнародного мотор-шоу в Шанхаї, який відкриє свої двері 19 квітня.


Не пропустіть