Volkswagen анонсував новий електрокар ID.4 GTX (Фото)

Німецький концерн почав тизерну кампанію для своєї новинки напередодні прем’єри.

Компанія Volkswagen готується представити новий ID.6 17 квітня, але це не єдиний електромобіль на горизонті. Навпаки, напередодні була запущена тизерна кампанія моделі ID.4 GTX.

У своєму Твіттері компанія опублікувала коротке відео, в якому на червоному тлі зображена буква «G». Колір тісно пов’язаний з моделями GTI, але ясно, що це GTX, оскільки Volkswagen запитує: «Чи готові ви до наступного ID?».

Компанія тримає подробиці в секреті, але, коли в березні вони представили свій план Accelerate, орієнтований на електромобілі, вони підтвердили, що ID.4 GTX буде представлений в першій половині 2021 року. Volkswagen не назвав конкретну дату, але представив тизер і запропонував стежити за оновленнями.

На даний момент мало що відомо про модель, але очікується, що вона буде мати систему повного приводу з двома двигунами, яка видає комбіновану потужність 302 к.с. і 460 Нм крутного моменту. Це може дозволити кросоверу розганятися від 0 до 96 км/год за 6,2 секунди, що на секунду швидше, ніж у стандартного ID4.

Крім модернізованої трансмісії, ID.4 GTX може бути оснащений модернізованою підвіскою з меншим дорожнім просвітом. Також можуть бути внесені незначні зміни в стиль, включаючи червоні акценти, як було показано в тизері.


Не пропустіть