Volkswagen показав оновлені кросовери Teramont і Teramont X (Фото)

Компанія Volkswagen повністю розсекретила оновлені кросовери Teramont і Teramont X напередодні офіційного дебюту на мотор-шоу в Шанхаї, який відбудеться 19 квітня.

Судячи з перших живих фотографій новинок, автомобілі будуть відрізнятися від попередників модернізованими фарами головного світла, переробленими бамперами і задніми ліхтарями іншого дизайну.

Крім того, інтер’єр стандартного Teramont і купеподібного Teramont X поповниться ультрасучасним мультимедійним комплексом зі збільшеним тачскріном, поліпшеною віртуальною панеллю приладів, а також іншим блоком управління клімат-контролем.

Моторна гамма залишиться без змін. Автомобіль буде оснащуватися колишніми наддувними агрегатами об’ємом 2,0 літра потужністю 186 або 220 к.с., а також 2,5-літровим V-6 на 299 к.с. Всі силові установки будуть працювати в парі з роботизованою коробкою передач і системою повного приводу.

В арсеналі моделі значаться: інтелектуальний круїз-контроль, система запобігання зіткнень, камери кругового огляду, гігантський панорамний дах і оригінальні 20-дюймові легкосплавні диски.


Не пропустіть