Китайська компанія представить преміальний кросовер Oshan X7 Plus (Фото)

Компанія Changan анонсувала прем’єру нового кросовера під преміальним суббрендом Oshan, який вийде в продаж в Китаї в цьому році. Автомобіль отримає назву X7 Plus і буде побудований на платформі його попередника X7.

Від вихідного «паркетника» реформена модель відрізняється новомодною двох’ярусною головною оптикою, іншою решіткою радіатора, іншими бамперами, а також новими задніми ліхтарями, виконаними у вигляді єдиної широкої плашки. Крім того, оновлений X7 Plus крупніше оригінала: його довжина становить 4730 мм (+25), ширина дорівнює 1870 мм (+10 мм), а колісна база – 2786 мм (+6 мм).

Як буде виглядати салон кросовера поки невідомо, але передбачається, що в його оснащення ввійдуть віртуальна панель приладів і нова мультимедійна система. Крім того, X7 Plus була обіцяна адаптивна система круїз-контролю і система автоматичного паркування.

За інформацією китайських ЗМІ, продавати Oshan X7 Plus в КНР будуть з 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужність 188 кінських сил і 300 Нм. Зв’язку йому складе 7-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням. Привід, як і у попередника, швидше за все буде тільки передній.

Презентація нового SUV відбудеться вже 19 квітня в рамках Шанхайського автосалону. У продаж на домашньому ринку автомобіль вийде до кінця 2021 року.


Не пропустіть