Компанія KIA презентує новий кросовер Sportage Ace (Фото)

Компанія Kia 19 квітня представить на міжнародному автосалоні в Шанхаї серійну версію кросовера Kia Sportage нового покоління для китайського ринку. Перші “живі” фотографії позашляховика вдалося зробити під час підготовки стенду виробника на мотор-шоу.
Нагадаємо, новинка отримала назву Sportage Ace. Модель буде відрізнятися дизайном від свого глобального побратима. Крос може похвалитися оригінальною головною оптикою, масивними бамперами, великою радіаторною решіткою і вертикальними задніми ліхтарями в стилі нового Kia Sorento.

Автомобіль завдовжки 4 530 мм, шириною 1 850 мм, висотою 1 700 мм, з колісною базою 2 640 мм оснащується 2,0-літровим 160-сильний двигун G4NJ в парі з “механікою” або класичним 6-ступінчастим “автоматом”. Крім того, буде доступна спортивна модифікація кросу з 1,5-літровим турбомотором на 200 к.с. і “роботом” 7DCT.

У салоні Sportage Ace з’явиться віртуальна приладова панель, ультрасучасний мультимедійний комплекс зі збільшеним сенсорним екраном, а також вдосконалений блок управління кліматом.

В арсеналі моделі є комплекс систем активної безпеки Drive Wise, який включає систему догляду від зіткнень, адаптивний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Виробництво Kia Sportage Ace вже запущено на потужностях заводу СП Kia і Dongfeng в Китаї. Перші товарні автомобілі з’являться у дилерів бренду в травні 2021 року.