Прототипи нового BMW X1 2022 року помічені на тестах (Фото)

Західні видання опублікували фотографії, на яких зображений закамуфльований прототип компактного кросовера BMW X1 2022 модельного року. Машина помічена на гоночній трасі Нюрбургринг.

BMW X1 не дуже добре продається на деяких ринках, в порівнянні з його конкурентами класу люкс-субкомпактний кросовер, такими як Lexus UX, Mercedes-Benz GLA, Cadillac XT4, Volvo XC40 і Audi Q3. Але це не зупиняє баварський преміальний бренд на шляху до створення абсолютно нового покоління свого найменшого SUV, який повинен з’явитися в 2022 році.

Абсолютно нова версія моделі виглядає більше, ніж будь-коли, що зовсім не дивно. Швидше за все, новинка буде стандартно поставлятися з переднім приводом, ну а повний привід xDrive буде доступний за додаткову плату. На “шпигунських” зображеннях потрапив прототип кросовера, який оснащений двигуном внутрішнього згоряння, що підтверджується відсутністю звичайної жовтої наклейки.

Інформації про прийдешнє X1 було досить багато. По-перше, йшлося про появу повністю електричної версії моделі, яка буде називатися iX1, яка, ймовірно, буде пропонуватися разом з дизельними і бензиновими версіями авто. Це було підтверджено BMW в довгому прес-релізі в минулому році, в якому говорилося, що X1 третього покоління можна буде придбати «як з двигуном внутрішнього згоряння, так і з повністю електричної мотором».

BMW також підтвердила, що новий X1 буде вироблятися на заводі компанії в Регенсбурзі в Німеччині. Це робить iX1 повністю електричним транспортним засобом, яке буде виготовлятися на зазначеному заводі, що відповідає плану автовиробника по виробництву електромобіля на кожному з його німецьких заводів.


Не пропустіть