У Китаї оновили клон Mercedes-Benz Gelandewagen (Фото)

Китайський автоконцерн BAIC недавно представив на мотор-шоу в Шанхаї свій оновлений позашляховик Beijing BJ80, що є копією дійсно легендарного Mercedes-Benz Gelandewagen.

Як передає прес-служба бренду, даний автомобіль став набагато більш брутальним, а також отримав нові бампера, має змінену решітку радіатора і також модернізовану оптику. Крім усього іншого, BJ80 також може похвалитися досить значним дорожнім просвітом, а також збільшеними розширювачами всіх колісних арок.

В даному авто є бензиновий шестициліндровий турбодвигун об’ємом 3 літри, який розвиває потужність до 280 к.с. Двигун є досить спрощеним варіантом відомого фордовского агрегату Ecoboost. Мотор цей працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а також підключаємим повним приводом. У цього позашляховика з’явилася і нова функція блокування всього заднього міжколісного диференціала.

Салон китайського автомобіля оснащується тепер ультрасучасним мультимедійним комплексом з великим екраном на 10,25 дюйма і, крім того, абсолютно новим селектором трансмісії.


Не пропустіть