Дешевий “аналог” Gelandewagen: оновився китайський позашляховик Beijing BJ80 (Фото)

Китайська державна холдингова компанія BAIC представила на автомобільній виставці в Шанхаї (Китай) модернізований позашляховик Beijing BJ80 – китайська копія Gelandewagen. Про це повідомляє прес-служба автовиробника.

Оновлене авто стало ще більш «агресивніше», ніж попередня його версія. Автовиробники укомплектували модель модернізованими бамперами, доопрацьованою решіткою радіатора і більш стильною головною оптикою.

Крім того, у автомобіля став більший кліренс і збільшився розмір колісних арок. Під капотом позашляховика знаходиться бензиновий шестициліндровий турбомотор робочим об’ємом три літри, що видає 280 к.с. Відзначається, що в якості базового двигуна був узятий спрощений варіант мотора Ford Ecoboost.

Вартість базової комплектації рестайлінгового Beijing BJ80 на ринку КНР складе 298 тис. юанів, а топової – 328 тис. юанів, $44000-$50000 відповідно. Якщо порівнювати цей цінник з оригінальним німецьким Gelandewagen, то китайська копія виявиться дешевше мінімум в 3 рази.

Нагадаємо, останнє оновлення Beijing BJ80 відбулося в червні 2020 року. Тоді позашляховик отримав більш сучасний трилітровий мотор V6 потужністю 245 к.с., який агрегатується з 8-позиційної трансмісією.


Не пропустіть